Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megjött a menszim, és elment...

Megjött a menszim, és elment a tejem teljesen. Lehet ebből még tejcsi, ha megpróbálom visszahozni, vagy a hormonok miatt már nem?

Figyelt kérdés
Már többször elment a tejem, de mindig vissza tudtam hozni, de most, hogy megjött nem tudom már érdemes-e szenvedni. Tápot elfogadja a lányom már 7,5 hónapos és már csak kétszer háromszor szopizott naponta, mellette sok mindent megeszik. Mindig is kapott kevés tápot este, mert addigra nem volt elég a tejem. Éjjel is sokszor megkelt akkor is szopizott, de nem úgy tűnt ma éjjel, hogy hiányzik neki nagyon, elringattam.
2012. okt. 27. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem amikor megjött, akkor pár napig picit kevesebb tejem volt, majd visszaállt az eredeti mennyiség. Próbáld meg mindenképp!
2012. okt. 27. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Vissza tudtam hozni, ha esetleg másnak is ilyen gondja lenne, érdemes próbálkozni:)
2012. nov. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!