Valami tutira bevált krém, vagy bármi a mell kisebesedésére?
Figyelt kérdés
Már kenegettem anyatejjel, Dm-es krémmel, gyógyszertári krémmel, szedtem homeopátiás golyócskákat, sokat szellőztetem itthon. Mégis pár napig oké, aztán vége. Nagyon nagyon érzékeny (mondjuk az előző 2 gyereknél is így volt, akkor még mellgyulladásom is volt).4 hetes lesz a baba, nagyon ügyesen szopik (már ha hagyom, inkább fejem, mert őrült fájdalmam van).2012. okt. 23. 18:28
1/7 anonim válasza:
Nekem az anyatej jött be és az, hogy meztelen voltam, amikor csak tudtam.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul cuppan rá a pici, attól van (mindenhol ezt olvastam, bocs). Nem tudod megkérdezni a védőnődet, hogy nézzen rátok, hátha segít!
Hogy válaszoljak: én egyébként Palmers krémet használok, kakaóvajas, nem kell lemosni, nekem segít.
Jobbulást!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,lányok!Lehet a dokinkkal megnézetem,jól "csatlakozik"-e a baba.Annyira szeretném szoptatni,de iszonyat fájdalmaim vannak.
2012. okt. 23. 19:20
4/7 anonim válasza:
Nekem akkor fájt és sebesedett ki amikor nem jól csatlakozott a baba.Bepanthennel kentem és pillanatok (1-2nap) alatt helyre jött,barátnőm megmutatta a helyes csatlakoztatást és azóta nincs gond.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Bepanthen is van itthon.
2012. okt. 24. 15:31
7/7 A kérdező kommentje:
Az is van...ám amikor sebes,olyan iszonyat fájdalmam van,hogy azzal se megy.Állítólag az Avent-es mellkenőcs csodákra képes...
2012. okt. 24. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!