Szoptatás alatt hasmenésre lehet szedni valamit?
Figyelt kérdés
Hasmenésem van (vagyis még csak egyszer voltam, és csak reménykedni tudok hogy nem lesz folytatás). Ráadásul holnap indulnánk a picivel a Balcsira. Teljesen kétségbe vagyok esve hogy el van rontva a nyaralás, és még csak nem is vehetek be rá semmit. Nem tudom mitől alakulhatott ki, nincs hányingerem, tejfölöset ettem ebédre, talán attól?
El merjünk indulni?
2009. aug. 7. 14:47
2/3 anonim válasza:
Széntabletta. A legjobb, legegyszerűbb, és tuti szedheted. Kezd el szedni, aztán dönts reggel. JÓ nyaralást!
3/3 anonim válasza:
Szerintem is széntablatta és ma olyanokat egyél,ami hasfogó (főtt krumpli, alma, banán, étcsoki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!