Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisbabám tényleg elutasíthat...

A kisbabám tényleg elutasíthatja a mellemet ha fokhagymás ételt eszek?

Figyelt kérdés

nem tudom milyen ételek érződnek a tejben és mik azok amiket a babák nem szeretnek.

ez mindegyiknél változó vagy van, amelyiket egyik se szereti?

utána újra szopizik ha kimegy a tejből az az íz?

a ti babátok milyen étel után nem szeretett szopni, volt ilyen?

2012. okt. 15. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni. Az én lányom azt nem bírta, ha paradicsomot ettem. Tök mindegy volt, hogy mikor ettem, szoptatás után egyből piros foltok jöttek ki rajta, ha parit ettem. Már 1,5 éves, imádja a paradicsomot, nincs semmi baja tőle.
2012. okt. 15. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
A fokhagyma jellegzets ízt ad a tejnek, és az nem mindig ízlika babának, de van baba, aki így is szopik. A többi ételről nem tudok nyilatkozni.
2012. okt. 15. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:

szóval akkor nem biztos hogy el is utasítja teljesen, még ha nem is ízlik neki annyira :)

paradicsomot nem szeretem, maximum mártásban eszek nagy ritkán

2012. okt. 15. 23:23
 4/4 Denisa W. ***** válasza:
Az én lányomnak mindegy volt, mit ettem, pedig nagyon szeretem az erősen fűszeres ételeket. Még a füstölt vagy nagyon csípős ételek után sem voltak negatív reakciói (de hasfájós sem volt).
2012. okt. 16. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!