Kezd lecsökkenni/elmenni a tejem? 7,5hós babám van, elmondom miből gondolom ezt.
igazábol már nagyon sok mindent eszik, szopizni estétől-reggelig.néha napözben 1x-2x pár kortyot de egyre ritkábban. de sosincs az h ha magamhoz veszem keresne-szopizni szeretne-inkább én kinálom meg ha nyügös-vagy kéri vagy nem.
vizont este ugy van h fürcsi elött 6-7közt vacsizik vmit,aztán cicin alszik el olyan f9 felé.viszont éjel rengeteget kel...akkor csak cicin nyugszik meg kb. egéz éjjel mellen van majdhogynem némi túlzással:S tehát nincs az h tudom h eszik egyzer 3felé,aztán reggel stb, hanem össze vissza.persze tudom h lehet ezer oka-fogzás,anyaihány h csak velem legyen,ilyesmik.
hozzá teszem h kb 3héttel ezelötig nem volt gond, 1xi keléssel evéssel elvolt reggelig(6ig ált akkor kel)de beteg volt, igy sokat vettem magam mellé s akkor ezzel elrontottam, óta nem tom a kiságyba visszaszokatani mert csak üvöltés van.azóta megy ez igy. elkezdtem mozogni+diétázni is már,lement 7kg(mondják h attol is mehet el a tej)
elnézést a kisregényért,csak szerttem volna jol körülirni a helyzetet.ugy vélem talán lecsökkent a tejem,nem lakik igazán jol azért sem alszik jot éjjel. fejni nem szoktam, mérni már ezer éve nem mértem h mennyiket eszik. ezt kéne? (dehát pont este-éjjel eshik)arra gondoltam h adnék neki tápszert lefekvéskor,megnézném hogy alszik utána. szerintetek hülyeség lenne?köszi
Szerintem minden ok, és igen, kezd csökkenni, de ez is ok, mivel már eszik minden félét.
Amiket gondolok:
-nappal leköti a világ, "nincs ideje szopizni", éjjel pótolja
-hatalmas változás van a mozgásfejlődésben, mászás vagy kúszás vagy forgás? Valamelyiket biztosan most tanulja
-nőhet a foga, ez éjjel jobban kínozza a babát, ezért kel gyakran és kell a cici
-mivel mindig kap amikor kér, ezért biztos hogy nem éhes, hiába "tömnéd meg" este, akár tápszerrel, akár mással, ettől nem fog jobban aludni
-ilyen baba, változni fog ez
de:
-a diétázás miatt megváltozhatott a tejed íze (ha drasztikus változás van az általad fogyasztott étel minőségében, nem mennyiségben!)
Nem hinném, hogy azzal elrontottad, hogy mellette voltál, amikor szüksége volt rád.. Neked is jólesik, ha betegen gondoskodnak rólad, nemde? Azon pedig ne lepődj meg, ha megszokta a közelséged - minden baba így működik, normálisan, ha hagyják neki. És pont ezért, nem valószínű, hogy az esti beetetés megoldaná a helyzetet.
(De az előttem leírtak is magyarázhatják a dolgot.)
köszi a válaszokat
nappal nem is "kell" h szopizzon,persze ha kér kap
bizony, már ül, tegnap fel is állt.de ez a helyzet már 2-3hete tart. igazábol azt sem értem, h amint beültetem az etetőszékébe, keservesen sirni kezd.nem hajlandó vagy alig enni..:( pedig eddig szépen evett, várta a falatot,tátikázott,most meg teljesen elforul-rugkapál szabadulni akar.de hát csak kéne vmit ennie, ezért kinszenvedés...:S(persze nem tömöm meg, nem is tudnám pár kanállal azért igyekszem bejátszani neki:D)
2foga van lent, sztem a felsők kinozhatják, ez benne van, de dentinoxxal kenem neki. eddig nem volt ilyen...hát persze,nem elronátás, de a nagy alvása is katasztrófa aki 2,5éves remélem h a picit nem "rontom el". a tejcsi csökkenésé ugy értettem hogy már nem elég neki-belekalkulálva h természetesen csökkent a mennyisége az előzőekhez képest. na jó, kivárok.meglátuk mi lesz. csak nem szeretném, ha nem jutna elég tejhez.régebben egyszerre max 120at evett meg, sosem szopott sokat mégis nőtt mint a gomba..nem tudom megvan e az ajánláshoz közeli mennyiség ami fél liter ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!