Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hirtelen kialakult láz? De mitől?

Hirtelen kialakult láz? De mitől?

Figyelt kérdés

TEgnap este fürdés után elég rosszul éreztem magam, rázott a hideg, és fel is ment a lázam 38,4-re. Vettem be egy lázcsillapítót.

Betegség leszEgy kicsi levert vagyok,de más panaszom nincs,most sem vagyok lázas

1 hónapos kiscsaj anyukája

2012. okt. 5. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:

ha a gyermekágyi vérzésed rendben van nincs piros darabos vérzés akkor más lesz hétköznapi dolog egyszerü influenzától kezdve bármi.

ha tudod kire hagyni a kislányodat menj el a körzeti orvoshoz.

ha szoptatsz lázcsillapításra vehetsz be Rubophent amellett lehet szoptatni is.

Jobbulást!

2012. okt. 5. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:

A melledben nincs csomó, nem fáj? Akkor nem mellgyulladás.

Nekem a nyáron volt egy egy estés lázam (39,6 volt a plafon), én gyógyszert nem vettem be, pont a szoptatás miatt, de a hűvös borogatás és a hűtőfürdő levitte szerencsére.

Orvosi engedély nélkül ne vegyél be semmit! És szoptass!

2012. okt. 5. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd át a cicidet, hogy nincs- e benne csomó, vagy nem fáj-e valahol, lehet mellgyulladás. (nekem akkor is fájt, mikor szopizott a kicsi) Algopirynt nyugodtan bevehetsz! Ha van csomó, ki kell masszírozni és ami nagyon fontos szoptass tovább abból a ciciből is, hogy a tej minél jobban kiürüljön belőle! Ha nem múlik, antibiotikumot szoktak felírni! (akkor is szoptathatsz nyugodtan tovább)
2012. okt. 5. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm!!!

Nincs már vérzésem,jó egy hete, a mellem nem fáj, és csomó sincs benne...

Most semmi panaszom nincs,teljesen elmúlt még a levertség is.

A Rubiphen azért mertem bevenni,mert az első babával is volt egyszer lázam,akkor a házidoki ajánlotta. De most beszéltem ma a védőnővel, ő is mondta,hogy azt nyugodtan lehet.

Remélem tényleg csak egy éjszakás "valami" volt:):)

2012. okt. 5. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!