Szoptatott babák okosabbak? A tápszeresek pedig kevésbé?
Figyelt kérdés
napokban olvastam,hogy a szoptatott babák sokkal okosabbak,intelligensebbek lesznek a tápszeres babáknál.
mert állítólag az anyatej jobban elösegíti az agy fejlödését.
ez tényleg igaz volna?
ha igen,akkor a tápszeren felnövö gyerekek mind eleve hátránnyal indulnak,butábbak lesznek?..
nem vitát akarok szítani,csak érdekelne,hogy Ti mit gondoltok?
jómagam is tápszert kaptam anno-anyukámnak nem volt teje-így hát igencsak elgondolkodtatott a téma.
már amennyiben ezekszerint az alulmaradó agykapacitásommal el tudok gondolkodni rajta....??
2009. aug. 4. 12:28
11/12 anonim válasza:
Szia!
Én tápis baba voltam (szintén a gyenge eresztésű tápik korából) és ITT VAGYOK, okoskodom ! :))) De a viccet félretéve, szerintem sem ezen múlik a baba értelmi fejlődése.
12/12 anonim válasza:
Szia! Az anyatej csak egészségesebb, de nem okosabb senki sem lesz tőle :) Fontos az ellenanyagok miatt, a betegségekkel szembeni ellenállás során. Én nem sokáig tudtam anyatejet enni, és mindig a legokosabbak közé tartoztam az iskolában. Tehát nem ezen múlik, ez veleszületett dolog, a táplálék már nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!