Mennyire természetes, hogy szoptatás mellett menstruálok aztán a következő hónapban meg nem?
Figyelt kérdés
A babám most 6 hónapos, még szoptatom, de már kap mást is enni. Múlt hónapban megjött, most viszont nem. Csináltam tesztet is, elvileg nem vagyok terhes...2009. aug. 4. 08:58
1/5 anonim válasza:
Normális még dolgoznak a hormonok idő kell a helyre állásukhoz. Ha terhes lennél elmenne a tejed is.
2/5 anonim válasza:
Miért menne el a teje?Az két különböző dolog?Viszont még tényleg dolgoznak a hormonok de megnyugtatás képp csinálj reggel egy tesztet.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem nézz utána ha nem hiszed...
4/5 anonim válasza:
nekem is igy volt. Januarban jott meg eloszor, akkor volt 7 hos a babom, aztan 4 honapig semmi, aztan megjott 2-szer pontosan, es most legutobb tobb, mint 1 hetet kesett (mar azt hittem, terhes vagyok, de negativ lett a tesztem). Szoval mar elmult 1 eves a babam, meg szopizik este es ejszaka es meg nekem sem allt be rendesen a menzeszem. Pedig a terhessegem elott az orat hozzam lehetett igazitani, olyan pontosan 29 napra jott meg mindig.
5/5 anonim válasza:
6 hetes volt a manó,amikor megjött pecsételve.Rá 28 napra rendesen(4 nap).Azóta semmi,6 hós a manó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!