Honnan tudom, hogy van-e tápértéke a tejemnek? Ha szoptatástól jóllakik, akkor nem fogadja el a tápszert?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 12:19
1/3 anonim válasza:
Ha szoptatod, és megfelelően gyarapodik (pár hét, 1 hónap viszonylatban!), akkor nincs probléma. Szerintem ne akard minden egyes szopinak kiszámolni a tápértékét. Etetésenként változhat az étvágya, a hangulata. Ha evett, és jól érzi magát, akkor nem kell neki tápszer. Legfeljebb hamarabb megszoptatod újra.
Az én fiam nem hízott semmit 6-7 hónapos kora között. Doktor nénink csak annyit mondott, ha következő hónapban sem hízik, beszéljünk róla. Következő hónap végén már fél kilóval több volt. Nem kapott tápszert, csak szopit, és folytattuk a rendes ételek bevezetését.
2/3 anonim válasza:
Ha nem sir, ideges szopi után, akkor elég a tejed. Ilyenkor ne is kináld tápszerrel, mert lehet, hogy nem fog tudni nemet mondani, és megszokja, hogy enni hobbiból is lehet. Felesleges grammokat nézni, a babád viselkedését és a gyarapodását mondjuk heti/havi szinten nézd.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!