Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csomókat érzek a mellemben....

Csomókat érzek a mellemben. Ez normális? Ezek a tejmirigyek?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja szoptatok, most elkezdtem fejni /előtte soha/, mert kezdett fogyni a tejcsi, így próbálom növelni a mennyiségét. Eddig is éreztem ilyen szabálytalan alakú csomókat mindkét mellemben, de mióta kézzel fejek jobban felfigyeltem rá. Nem tünnek el szopizás, fejés után sem, viszont fájdalmat sem okoznak, tehát 5 hónapja problémamentesek. Ez ugye csak a tejtől van? Vagy menjek el dokihoz? De ha jól tudom szoptatás idején mammográfiát sem csinálnak...
2008. máj. 16. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én szerintem szopizás után megpuhul,kiürül a tej annyira nem lehet érezni a csomókat.Viszont egy kis idő után mikor elkezd termelődni az anyatej ismét lehet érezni a tejmirigyeket.Lehet ,hogy az van mikor a kezzedel fejed jobban préselve nyomod a melled és akkor lehet érezni a göböket.Ha valami problémád lenne az fájna a melledben és érzékeny lenne.
2008. máj. 16. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem probléma, ha nem fájdalmas.
2008. máj. 16. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elképzelhető,hogy a tejtől van,de ha már nem fogsz szoptatni,elmennék a helyedbe egy orvoshoz,ha még meglesznek a csomók. Fő az óvatosság. Engem 3-szor műtöttek,mert daganat volt a mellembe(szerencsére jó indulatú)és egyáltalán nem fájt,nem volt érzékeny.

Egyébként azelőtt is megvoltak mielőtt terhes lettél?

2008. máj. 16. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Mióta szoptatok azóta fedeztem fel, csak furcsa, hogy soha nem lesz teljesen puha a mellem, ha az utolsó cseppig kiszopizza a babám akkor is érzem ezeket a göböket. Félek nehogy más legyen. De ha "pangó" tejmirigy, akkor nem értem miért nem gyulladt be eddig...
2008. máj. 17. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!