Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar szopizni?

Miért nem akar szopizni?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a kisfiam,és mostanában alig akar enni.Ha odateszem a cicimhez,akkor elkezd sírni,és egyszerűen nem hajlandó szopizni.Nem is gyarapodott a súlya túlságosan.
2008. máj. 15. 08:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szopási sztrájk, sajnos előfordul. Nagyon sok oka lehet, nem sorolnám. Kérdezd Őt, neki elmondod miken változtattál az utóbbi időben és biztos vagyok benne, hogy tud segíteni. Én is sokszor fordultam hozzá. Siess, el ne szúrd hozzátáplálással, mert akkor lőttek a tejednek. Cumi, cumisüveg, víz, tea adása is lehet az egyik ok, de sokszor az életmód vagy étrend változás.

Sok sikert, drukkolok. Egy 14 hetes kislány anyukája

[link]

2008. máj. 15. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet menstruáció is az oka,mert kicsit megváltozhat a tej íze,nem fájhat a szája,nincsen véletlenül szájpenésze???Ezek csak találgatások.Nekóstoltattál vele valami más ízt???Esetleg az e´letmódodban történt valami változás,evés,ivás mozgás??
2008. máj. 15. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!