Lehet még formás a mellem, ha már nem szoptatok?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babám. Anyatejes. Egy ideig jól működött a kereslet-kínálat elve, de kb. két hónapja a bal mellemm rendesen termeli a tejet, a jobb meg alig. Az üres mellem (főleg ha teljesen kiürül) annyira lapos és lóg, hogy a mellbimbóm hozzáér a hasamhoz. A másiknak üresen is viszonylag normális formája van. Félek, hogy így marad.
Visszanyerhetem a normális formámat még? A megnyúlt bőr és kötőszövetek visszahúzódnak ugyanúgy, mint a has szülés után?
2008. máj. 14. 17:16
1/4 anonim válasza:
ez sajnos gravitáció, de természetessen visszahúzódik valamennyire, de nem lesz olyan mint előtte, mellerősítő gyakorlatok es bőrkezelés kell!!! melltartót hordani!!
2/4 anonim válasza:
Ha majd már nem szoptatsz, akkor is kell sok-sok idő, mire a zsírszövetek visszanyerik az "uralmat" a tejtermelő mirigyektől. Így ha esetleg még fogyózol is, akkor még hosszabb idő lesz.
3/4 anonim válasza:
szerintem egy nőnek soha nem lesz olyan a melle, mint a gyerekei előtt volt, vagy mint lánykorába. én is sokat szoktam ezen filózni, nekem is van gyerekem, aki szopott.de azt hiszem, ha ez az ára, hogy egészséges legyen a gyerekem, vagy hogy egyáltalán legyen, akkor megéri. attól még lehetsz szép, én annak érzem magam így is, hogy megereszkedett a mellem egy kicsit.
4/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet!Egy jó sebész, és máris szebb mint újkorában.Nálam csak ez segített.2 évig szopiztattam, és igen megnyúlt a cicim, semmi sem segített,csak a már említett doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!