Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babám 5-10perc szopi után...

A babám 5-10perc szopi után elalszik. Hogyan tudnám rávenni, hogy hosszabb ideig szopjon?

Figyelt kérdés
Van. hogy teljesen elalszik vagy miután lerakom aludni felébred és megint enni kér, de megint elalszik. Ez, főleg éjszaka, eléggé fárasztó!
2008. máj. 12. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Valószínü,hogy nem éhes,hanem csak cumizni akar a cicin.Szüksége van a közelségedre.

róbálj neki cumit adni,ha jól lakott.Egy próbát megér.Náunk ugyan ez volt,és mióta van cumi,kicsit könnyebb,mert jóllakik,leteszem,e´s alszik tovább a cumival és 5 perc után kiköpi.

2008. máj. 12. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ugyanez a helyzet nálunk is. Én is adtam neki cumit,bár nem akartam,de segített.Tényleg visszaalszik és hamar kiköpi a cumit.Jó babázást!
2008. máj. 12. 14:54
 3/5 bendzso ***** válasza:
100%
szia! részben csatlakozék az előttemszólókhoz. tényleg valószínű, h nem éhes. de a cumit nem erőltetném a helyedben. olyan rövid ideig ilyen picik és olyan rövid ideig van ránk szükségük, h szerintem inkább tedd mellre, akárhányszor csak úgy érzed, h erre van szüksége. hidd el nekem, nem fog örökké rajtad "lógni", kb három hónapos korára (legrosszabb esetben) beáll a rend, annyit fog szopizni, amennyi kell neki. ne akard nevelni, csak szersd, szeresd, amennyire csak tudod. tényleg fárasztó, de gondolj bele. rövidebb ideje van kint, mint volt bent. a pocakodban örökös mozgásban volt, hallotta a tested zörejeit, állandó hőmérsékleten volt. neki is idő kell arra, h egyrész megerősödjön (még a szopi erősségét tekintve is) másrést, h rájöjjön ,h kijött :0) állj úgy hozzá, h a mai nap is olyan lesz, mint az előző volt és akkor nem is lesz olyan fárasztó. és senki másra ne hallgass, csak az ösztöneidre és figyeld meg, h nagyon hamar kiismered a kisbabád. ha nem akarod, h mellen aludjon el, akkor ringasd, énekelj neki, öleld, ilyen téren mindent "elkövethetsz" vele, csak érezze, h mennyire szereted, mennyire róla szól az élet. meg fogja hálálni. tudom, az egyik fiam három, a másik egy éves, nem a levegőbe beszélek és még emlékszem, h mi hogyan is csináltuk :0)
2008. máj. 12. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól,hogy cumit adsz a baba´dnak,ugyan úgy fog szeretni,mint amelyik baba nem cumizik.Csak nyugodtan.Növérem lánya cumizott,a fia egya´ltalán nem,de 2 éves múlt,és még mindég szopja az újját.Ès mindkettö imádja az anyját.A cumit különben is elöbb ellehet szoktatni,venni,mint az ujját.Miután az mindég kéznél van.(Van olyan,mikor rendesen sebes a kis újja,de akkor is szívja,nem tudnak vele mit csinálni)

3,5 hónapos kislány anyukája.

2008. máj. 12. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok.Eleinte én is mindig mellre tettem,h elkerüljük a cumit,de az én babám olyan kis mohó h mindig jót szopizott és kijött belőle.Túlette magát,és ezt elkerülvén jutottam a cumihoz.
2008. máj. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!