Első gyerkőcöt várom. Van tapasztalatok ilyen téren? Szerintetek lesz tejem, ha már most, a 23. -24. héten (pár hete) néha-főleg az esti órákban-vízszerű anyag szivárog a melleimből?
Szia!
Ami szivárog az az elő-lőtej :) Gyakorolnak a cicidben a tejcsatornácskák a "nagy" feladatra. De ez semmit nem jelent, viszont tudnod érdemes, h minden nő legalább 3 hónapig tud szoptatni. (pár esetet kivéve)
Ez mindenkinék más :)
Nekem a 30. hét körül volt pár csepp, aztán szülés után 3 napig semmi. Szerencsére olyan kórházban voltam, ahol figyeltek ránk, nem etették a babát, csak mondták, hogy mindig rakjam cicire. Beindult a tejem, annyira, hogy 3 babát is elláttam volna.
Szóval ha nem indul majd rögtön, ne keseredj el, ne add fel!!!
Nincs összefüggés egyáltalán! Ettől még lehet, hogy tudsz szoptatni, lehet, hogy nem! Nekem egy csepp előtejem sem volt, mégis másfél évig szoptattam a Lányomat!
Viszont jó módszer az önhipnózis. Este, elalvás előtt képzeld el, hogy hogyan fogod szoptatni a babádat, lásd magad előtt magatokat, ahogy összebújtok és jóízűen cuppog a cicin. Lehet, hogy ez így nevetségesen hangzik, de nem kerül semmibe, ha kipróbálod. Nálam működött:o)
sokban fejben dől el, úgyhogy ha akarod szoptatni és ezért küzdeni is képes vagy, akkor jók az esélek!
ha gondod lesz, kérdésed, jó helyről kérdezz, tőlük. itt találsz olvasnivalókat is:
Többen voltunk kismamák a környezetemben. Nekem volt a legkisebb mellem, és nem volt előtejem a terhesség során. Na, ehhez képest én tudtam a legtovább szoptatni. Volt akinek szintén nem volt előteje, és abszolút nem tudott szoptatni, és volt akinek volt előteje, de csak 1-2 hónapot tudott szoptatni. Tehát abszolút nem függ az előtejtől!
Jó egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!