Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Neked mennyi idő volt a...

Neked mennyi idő volt a teljes leválasztás?

Figyelt kérdés
Mennyi idő telik el, attól a naptól fogva, amikor még csak és kizárólag szopizik, addig a napig, amikor meg már egyáltalán nem?
2012. aug. 18. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Baba függő. Nálunk az első lányom 3 hónapos korig kizárólag szopizott,akkor fokozatosan hozzátápláltam,7 hónapos korában már csak az esti szopik maradtak,majd 8 hónaposan magától "letette". A második lányom szintén 3 hónapos koráig szopizott,Őt 15 hónaposan választottam le,Nála 6 hónapos korától voltak csak esti szopik-meg éjszaka ha felkelt.

A harmadik lányunk 4 hónapos korától lett hozzátáplálva,6 hónaposan már csak este szopizott,elalvás segítőnek,a 10. hónapjának végén már úgy tettem le,hogy nem volt szopi.Nem "kereste",egy cumisüveg vízzel alszik el,ami vagy elfogy,vagy bele sem "nyal".

2012. aug. 18. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

1. 8 és fél hónap

2. kereken 1 év

3. 2 év 1 hónap.

Mindhárom gyerekemnél 6 hónapos kezdtem a hozzátáplálást.

2012. aug. 18. 19:00
 3/4 xStefix ***** válasza:

33,5 hónap volt nálunk.

6,5 hóig kizárólag szopott, 40 hónaposan hagyta el.

2012. aug. 19. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
majdnem 2 eves volt amikor leszoktatam rola,de egy het allat le is szokot rola pedig azon aludt el.mar nem volt tejem de nem zavarta akkor is szopizot,nagyon nehezz volt de sikerult
2012. aug. 21. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!