Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mire jó a szoptatós párna?

Mire jó a szoptatós párna?

Figyelt kérdés
Érdemes-e ilyet venni,megéri befektetni?Minden tapasztalat érdekel.Köszönöm a válaszokat.
2008. máj. 9. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Van aki szereti,nekem nem vált be.Arra jó,hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni,a másikat a baba alá,esetleg megtámasztod.

nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött,a lábamat magamalá húzom,e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet,e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.

2008. máj. 9. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. máj. 9. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A szoptatós párna nem csak szoptatásra használható, hanem pl. hogy pihenj, aludj rajta.

Meg tudod támasztani vele a hátad. Fel tudod polcolni vele a lábad. Ki tudod vele támaszatni magad alváskor hogy ne feküdj a hasadra, és ha a combjaid közé teszed alváskor akkor jobban tud áramlani a vér a vénákban.

Ha érdekel még infó akkor szerintem a www.brendon.hu oldalon találsz róla még infót.

Nekem nagyon bevált, már nem tudnék meglenni nélküle, ha utazok is viszem magammal. Párna helyett is használom.

6-12.000 Ft közti összegben lehet kapni.

Üdv: 31 hetes kismami

2008. máj. 9. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak láttam amikor barátnőm használlta, de valóban megteszi egy párna is a baba alá. Ha lenne pénzem megvenném, mert szerintem nagyon praktikus, valéamint a baba is tud rajta pihenni, és nem fordul le mondjuk az ágyról, mert két oldalról megtámasztja a párna. No meg asszem most jönnek a bababörzék, ha minden igaz, és ott tuti kapsz 1000 Ft alatt is. Sok szerencsét! ;)
2008. máj. 9. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi úgy varrtunk, nem nagy ügy, és kis golyócskákkal tömtük ki. Felesleges kiadni érte annyi pénzt, nem kell hozzá nagy ügyesség vagy szakértelem, hogy elkészítsd!
2008. máj. 10. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is gondolkoztam a varráson de ez a polisztirol gyönyga mi benne van ez sem olyan olcsó és sztem nem biztos,hogy az anyag a munka kevesebbre jön ki.Én a szopiparna.hu-ról rendeltem kb 18hetes korom óta használom,ma már nem tudnék nélküle aludni.Próbáltam párnával hidd el nem ugyan olyan az érzés.Igaz az is kitámasztja a lábadat de ez olyan mint egy nagy banán-ki ívben hajlítva és ha a lában közzé tezsem a felső lábamvégig tudom nyújtani rajta,a pocim előtt megy el a többi rész,nemcsak melegíti ami jóleső érzés,de biztonságérzetet is ad és körbe tudom ölelni.tehát nem csak a lábat támasztja hanem az egész fél oldaladat tehermentesíti.Én áldom az eget,hogy megvettük mert nekem nagyon fájt a derekam már az elején is.Mióta használom nem fáj,tud pihenni a gerincem is.Ha csak egy napra is elutazunk visszük magunkkal és nem válok meg tőle.a babán még nem próbáltam ,mert még csak 30hetes vagyok,de olyan funkcióly van mint egy bölcsőnek-pólyának.Ha összekötöd a két végét rá tudod rakni a babát.Ez a töltet-gólyók a saját testhőméréskletével tartják melegen.állítólag nagyon szeretik a babák.Amúgy én 4000ft ért vettem úgy,hogy rendeltem egy póthuzatot és kaptam egy adag töltetet,mert egy kicsit tömörödik a használat során és újra kell tölteni.Sztem nagyon megéri megvenni de nézd meg ezen az oldalon:6000ezret ne adj érte ,itt sokkal olcsóbb és nagyon jó minőségű,mi az ágyneműt is tőlük vettük:)

2008. máj. 10. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!