Mit lehet enni es mit nem szabad enni ha szoptatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 14:50
1/2 anonim 

válasza:

Bármit ehetsz,ami nem túl fűszeres! Tévhit,hogy a szeles dolgokat el kell hagyni csak azért,mert szoptat az anyuka, bizonyos ételeket akkor kell elfelejteni pár hétre,ha a baba x étel fogyasztása után tényleg fáj tőle a hasa.
Az alkoholt és a szénsavas italokat kerülni kell,a koffein tartalmú italok fogyasztása is hanyagolandó- a koffein átjut az anyatejbe...
Üdv: 3 lányos,14hkm
2/2 anonim 

válasza:

Én olvastam itt neten hogy miket kerüljek,hát kerültem is,de szinte alig tudtam valamit enni,így úgy döntöttem kipróbálom a tiltott dolgokat,magyarul tesztelem. És lám egyből bővült az étrendem,mert nem görcsölt be a k-betűs ételektől,kivéve a karfiolt. De pl volt amit lehetne enni és az nem volt neki jó,a tök. Úgyhogy kísérletezd ki,csak vigyázz egy nap csak egy féle olyat egyél amit "elvileg nem ajánlatos" ha másnap nem görcsöl akkor eheted aztán így tovább. Én 6 hétig alig ettem valamiket és most 2 hete ezt csinálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!