Étkezési gondok, van valami ötletetek?
Nem az evéssel van gondom hanem azzal, hogy mit lehet enni. Minden nap kész gyötrelem, hogy mi legyen az ebéd.
A rizstől, sárgarépától és töktől mát undorodom annyit ettem belőle.
Írnátok pár ételt, vagy linket amit két hetes szoptató anyuka is ehet?
A legjobban egy egész hetes étrendnek örülnék.
Előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!
Van valami okod rá, hogy ennyire "diétázol", vagy csak óvatosságból teszed? Mert ha nincs, akkor felesleges így kínozni magad. Persze értem, hogy nem akarsz kockáztatni, nehogy fájjon a pocak, de azért nem kell kenyéren és vízen élni, ha nincs rá valódi indok.
Egyél nyugodtan, amit megkívánsz - max. amiben bizonytalan vagy, abból először csak keveset, hogy lásd, van-e belőle baj. Illetve kímélő módon készítsd az ételeket, pl. első főzővíz leöntése és hasonlók.
De csak azért, mert szoptatsz, nem kell semmit kapásból kiiktatni az étrendedből!
Elsőnek köszönöm a tippet.
Másodiknak: óvatosságból nem merek enni. Első baba és így is a legkisebb sírástól is teljesen beparázok. Azért neked is köszönöm
Tudom, milyen kezdőnek lenni:), de ne aggódj emiatt. A pocakfájást jól fel lehet ismerni, jellegzetes "tünetei" vannak - és lehet is ellene tenni utólag is meg előre is.
Szerintem biztos ami biztos-alapon se érdemes nagyon megszorítanod az étrended, mert idővel esetleg neked lehetnek hiánytüneteid, ha túl egysíkúan étkezel.. De persze te tudod, mi a jó nektek.
szia én jobbat tudok!
itt: teletal.hu van kismama menű! pontosabban ebéd,ami úgy van elkészítve h biztosan megfeleljen mamának,babának. én terhesen ezt eszem és szoptatásnál is fogom rendelni,semmi macera,semmi aggódás,és nagyon változatos! ja,és nem drágább mint ha te próbálnál főzni valami jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!