Óránként fent van a babám, mit tegyek?
szia
nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom
szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tőle sőt egy idő után már faradt sem leszel!
Mennyi idős a baba?
Nagyon nehéz ez, próbálj meg vele együtt aludni, nekem eleinte segített, hogy nem kell felkelni, csak a szájába dugtam a cicimet, és vissza is aludtam.
hiába apuka viszi haza a pénzt, a gyereket valóban ketten vállalják, de egyrészt nekem mindig furcsa volt, ha egy férfinek annyira sem volt érdekes a gyereke, hogy egy éjszaka legalább egyszer foglalkozzon vele, ha sír, másrészt ha az anyának óránként kell felkelnie hozzá, akkor nagyon hamar tönkre fog menni a kialvatlanságba.
*robin*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!