Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Óránként fent van a babám,...

Óránként fent van a babám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem is óránként fennt volt fél évig 12 szer voltam fennt éjjelente utána pedig egyszer átaludta az éjszakát és azóta is alszik, jelenleg 16 hónapos a kislányom

szerintem kelj fel hozzá szoptasd meg, majd egyszer vége lesz, nem lesz semmi bajod tőle sőt egy idő után már faradt sem leszel!

2008. máj. 4. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Ez szerintem kicsit durva. Természetesen a baba java az első, de én akkor is azt mondom, hogy egy szülő gondoljon magára is. Neked is ki kell pihenned magad. Nem tudom, mekkora a baba. Ha még nagyon kicsi, akkor én azt mondom, hogy 3 felkelés egy éjszaka, az normális, de többször nem nagyon kell. Kipróbálhatnátok, hogy ahányszor szerinted tényleg szükséges, annyiszor megszoptatod, de a többi alkalommal az apuka kel fel hozzá, ringatja, elnyugtatja, és lefekteti. Esetleg megitathatja. Így egyrészt te is többet pihensz, másrészt a babád is rá fog jönni, hogy ilyenkor nem kap enni, az apukától nem is számít rá, de mégsincs magára hagyva, érzi, hogy gondoskodtok róla. Így meg fogja ő is unni, hogy óránként felkel, hiszen nem érdemes.
2008. máj. 4. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Apuka többnyire dolgozik, viszi haza a pénzt. Éjjel termelődik a legtöbb tej, lehet, hogy a babád csak segít. Sorolhatnám, h mennyi pozitív hatása van az éjszakai szopinak, de nem teszem. Hidd el, megéri a befektetett időt. Az az anyuka aki igény szerint és kizárólagosan szoptat nem nagyon panaszkodik, h nincs vagy kevés a tej.
2008. máj. 4. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

Nagyon nehéz ez, próbálj meg vele együtt aludni, nekem eleinte segített, hogy nem kell felkelni, csak a szájába dugtam a cicimet, és vissza is aludtam.

2008. máj. 5. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy az apuka dogozik, viszi haza a péznt: Azt a babát azért ketten vállalták ám! Az anyuka is lót fut egész nap otthon,nem csak a lábát lótatja. És tényleg kicsit durva, ha egy baba óránként fent van. Neki is meg kell tanulnia, hogy éjjel aludni kell. Természetesen éjjel is kell szoptatni, de nem óránként.
2008. máj. 6. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:

hiába apuka viszi haza a pénzt, a gyereket valóban ketten vállalják, de egyrészt nekem mindig furcsa volt, ha egy férfinek annyira sem volt érdekes a gyereke, hogy egy éjszaka legalább egyszer foglalkozzon vele, ha sír, másrészt ha az anyának óránként kell felkelnie hozzá, akkor nagyon hamar tönkre fog menni a kialvatlanságba.

*robin*

2008. dec. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!