Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Három hónapos babám még...

Három hónapos babám még szopizik, de fogynom kell, ötletek?

Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból szükséges a fogyás (szív és érrendszeri problémák). 20-25 kg-ot kell leadnom. Ötletek?
2012. júl. 9. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a kalóriaszámolást, és az óvatos mozgást javaslom. 1600-1800 kalória, és pl biciklizés, vagy bármi amit szívesen csinálnál. Próbáld ki, és ha nem csökken a tejmennyiség akkor lehete intenzívebben is.
2012. júl. 9. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én norbizok, már ami a diétát illeti. Ez messze nem jelent teljes szénhidrátmegvonást a tejtermelés szempontjából, csak csökkentett szénhidrátbevitelt. Önmagában is sokat ér, de én kiegészítem (amikor a lurkók hagyják) egy kis kardióval (elliptikus trénerem van), de jó a tempós babakocsis séta is, mondjuk nehéz terepen. A terhesség alatt felszedett 24 kilómból már csak 2 van rajtam, a picikém 5 hónapos, csak szopik.
2012. júl. 10. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak teljes kiőrlésű kenyeret eszek és próbálok,kevesebb édességet enni.6 után általában nem eszem (néha elcsábulok) babakocsival intenzíven sétálok és tornázok a babával.

7 hónapos a babám 6 kilóval vagyok könnyebb,mint ahogy teherbe estem.

2012. júl. 10. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nagy 2,5 éves még szopik...a kicsi 2 hós,Ő is!

mielőtt terhes lettem a kicsivel,akkor 19 kilót fogytam!Én teljesen kihagytam a szénhidrátot!És napi 1 km-t futottam éserősítettem!

tavaly februárban kezdtem,és júliusig voltam ilyen szigorú...Augusztusban már ettem délelőtt szénhidrátot is,és terhes islettem azonnal!

Most 2 hós a kicsi,és nálunk a szopi (mármint amegfelelő mennyiségű tejcsi) titka a kellő mennyiségű folyadék!Én legalább 2 üveg ásványvizetiszom egy nap!

Drukkolok!

2012. júl. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!