Lassan két hónapja nem szoptatok és még sehol a mensim? Nektek mennyi idő múlva jött meg?
Figyelt kérdés
Ha megnyomom a cicim jön egy két csepp tej még. Pár napja "mindjárt megjön" érzést érzek a hasamban.2012. júl. 8. 14:32
1/3 anonim válasza:
Az én babám 4 hetes koráig szopott és 11 hetes volt mikor először megjött,utána vártam,vártam de hiába,kiderült hogy terhes vagyok,nagy meglepi volt.
2/3 anonim válasza:
De jó nektek. Nekem a nagyobbik gyerekem 2 éves koráig szopizott. 4 hetes volt, mikor már menstruáltam és onnantól rendszeresen.
A kicsivel pedig 6 hetesen mensiztem először.
3/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a szoptatás abbahagyása után 2 hónappal már illik megjönnie a menstruációnak. Azt is hozzátette, hogy ha nem jön meg, akkor csináljak tesztet mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!