Melyik mellszivókészüléket ajálnátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 15:50
1/5 anonim 

válasza:

Én az AVENT IQ elektromos készüléket vettem és használom. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak egy kicsit drága volt, de szerintem megérte. A Medeláról is csak jókat hallottam.
2/5 anonim 

válasza:

Attól függ mire kell. Ha szopi után kevés mennyiséget akarsz lefejni akkor elég a kézi, ha nem szopizik,csak fejsz,akkor érdemes beruházni elektromosra. Nekem is Avent van,kézi és elektromos is és csak jót mondhatok róluk.
3/5 anonim 

válasza:

Helló!
Nekem van egy eladó medela kézi mellszívóm.
Pár alkalommal használtam csak, nem volt annyi tejem hogy tudtam volna még +ba fejni.
Tej beindítása érdekében is ajánlják már a kórházban.
De nagyon szuper kis szerkezet, lehet rajta állítani a szívó erőn, könnyen tisztítható, amibe bele fejődik a tej abban lehet tárolni a hűtőben. Minden megvan hozzá, még pót gumi is, doboza is megvan.
Bővíthető, csak egy adaptert kell hozzá venni, s elektomos mellszívó lesz belőle.
Harmad annyiba kerül mint az avent, s ugyan olyan jó.
Ha érdelek írj privit.
3000 ft + posta ktg. (kb.500 ft.)
4/5 anonim 

válasza:

Szia! Avent isis kézi mellszívó, 15 ezerbe került, és 130ezret hozott, mert a fölöst elvitték. Gyors, kényelmes, kíméletes, nagyon szerettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!