Ha lefagyasztom a tejet, akkor mibe tegyem? és meddig lehet odaadni a picinek?
én 2 dl müanyag pohárba fagyasztottam le. tetejét folpackkal lezártam és gumival, majd ráírtam, hogy mennyi és mikor raktam el.
Nekem szerencsém volt, mert 1,5 hónap után nem akart szopizni, így szép lassan elapadt a tejem , de mivel az elején sok volt így azokat vettem elő, és még majdnem 1 hónapig tudtam neki anyatejet adni.
amugy 4-5 hónpig lehet a fagyóba. lehet főzelék vagy éppen tejpépet higitani vele.
Hát sterilen kellene elrakni, ha lehet. Bababoltokban lehet kapni tejgyűjtő zacskót, önzáró szájjal.
Eladni akkor lehet, ha megcsinálod az ehhez előírt vizsgálatokat, tehát igazolod, hogy egészséges vagy te is és a tejed is. De akkor nagyon megéri, mert nagyon drága tényleg. Ebben a védőnő tud segíteni.
Csak nehogy úgy járj, mint amivel a kórházban találkoztam: ömlött a teje anyukának, de előre tudta, hogy csak 1-2 hónapig lesz neki, mert az első gyereknél kitapasztalta, utána elapadt és nem tudott mit tenni.
Ha nincs ilyen jellegű tapasztalatod magadról, akkor előbb töltsd tele a fagyasztót és csak utána adj el belőle!
Én is ugyanúgy raktam el, mint a 13:20-as válaszoló.
Amúgy 6 hétig fejtem, de éjjel nem és nem is mindennap.
Még nem kellett belőle használni, 4 hónapos a lányom, lehet mire kell dobhatom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!