Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha csípőset eszem akkor nem...

Ha csípőset eszem akkor nem cicizhet? Meddig maradna benne a "csípős tej"?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem, szoptathatsz úgy is, ha csípőset eszel, azzal nem ártasz! :)
2012. jún. 29. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam pedig ártott! Csípős halászlevet ettem és amíg ez a tej volt,addig nem szopott a baba. Ordított és kiköpte a cicit,tejet. Ez egy délutáni ebéd volt, aznap és másnap valameddig nem szopott. Maradt a tápszer. Utána,gondolom,ahogy kicserélődött a tej már semmi baj nem volt, szopizott rendesen. úgyhogy azért óvatosan a csípőssel.
2012. jún. 29. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csípőset ettem semmi baj nem volt, ugyanúgy cicizett a fiam!
2012. jún. 29. 08:21
 4/5 xStefix ***** válasza:

De, szoptathatsz, de figyeld meg, hogyan reagál rá a babád. Vannak, akik tolerálják, mások nem, lásd feljebb. Szerintem inkább legyél óvatosabb és a csípős ételből csak pár falatot egyél, ha megoldható - így ha fáj is a pocak, talán nem annyira, mint ha rögtön egy tányérral ennél.

Az ízanyagok legtöbbször átjutnak a tejbe is, így amíg a te szervezetedből nem ürülnek ki, ill. nem emésztődnek meg, addig a tejedbe is átkerülhetnek, amikor szoptatsz.

2012. jún. 29. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,inkább nem kockáztatok akkor
2012. jún. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!