Miért nem lehet enni szoptatás alatt paradicsomot, szőlőt, borsot stb?
Most ez a legújabb allergia-mizéria nálunk. A borsót nem tudom, de a paradicsom, a szőlő, az összes többi aprómagvas gyümölcs (még az ezekkel ízesített tejtermékek is), a tej, mind-mind tiltólistán van a barátnőmék védőnői körzetében. Még csak várja a picit, de a védőnője már a terhessége legelején szólt, hogy mellőzze ezeket az étrendjéből a várandósság és a szoptatás alatt is.
Szerintem ez azért már túlzás...
Gyerekorvosunk azt tanácsolta, hogy bármit lehet enni, de persze mértékkel, tehát nem kilószámra.
Szóval egyél nyugodtan, kell a vitamin!
Szerintem ehetsz mindet, de az ilyen hírű dolgokból egy nap csak egyet próbálj ki, hogy ha baj van, tudd mitől. És szerezz be espumisant előtte, nekünk bevált.
Nagyon nem jó szenvedni látni a picidet, meg karikásnak a szemeit, mert nem tud aludni.
Én egyszer ettem cseresznyét, na többször nem fogok. Paradicsomtól meg semmi baj....
Egyszer ettem vágott borsó főzeléket,de az is le lett turmixolva mégis fájt a babim pocakja tőle.
Most már 2 hónapos akkor elvileg már nem olyan hasfájósak,ha eszünk valamit,nem??
2.baba az 1-nek sem fájt sosem a pocija(nem is ettem meg semmit szinte)és most a 2.baba sem hasfájós,bár nála sem eszek meg szinte semmit sem,nálunk is a védőnő van annyira oda ezektől a dolgoktól,de kérdem én,hogy lenne így sok és tápláló a tejem,ha szinte semmit sem lehet megenni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!