Hogyan tudnám a lefejt tejet "hasznosan forgatni? "
Segítsetek!
Babám 12 napos, és cicis szoptatás után még le szoktam fejni a "maradék" tejet, de már 3 flaska gyűlik a hűtőben, mielőtt lejárna a 24 óra megy is a fagyasztóba, de én úgy érzem hogy hülyén csinálom.
Kettő hogy a meleg idő ellenére hagyhatom kint a tejet hűlni, vagy azonnal tegyem be a hűtőbe?
Talán egyszer ciciből, másszor üvegből kéne szoptatnom...
Teljesen tanácstalan vagyok!
Ha olyan sok tejed van, akkor add le! Csak a vedonoddel kell beszelned, megvizsgalnak hogy egeszseges vagy-e, es leadod. Jo penzt fizetnek a tejert. Vagy ha beszelsz a vedonoddel, gyerekorvossal, akkor lehet hogy mondani fogja, hogy a kozeledben van egy masik kismama aki orulne a tejcinek, es akkor mindennap odaadnad neki. Termeszetesen fizetne o is erte.
Nekem is volt sok tej lefagyasztva, szerintem se jo, de a vedono mondjuk nekem mindig azt mondta, hogy majd jo lesz a fozelekbe.
Hat nem tudom, mindenki maskepp gondolja. Mondjuk en ilyen jegkockas zacskoba fagyasztottam le.
Beszelj a vedonoddel, es segiteni fog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!