Lehet, hogy a baracktól hasfájós a babám? Okozott nektek ilyemsit?
Ma két hetes a kislányom. Péntek óta vannak hasgörcsei, hangosan mozog a kis hasa, annyira ordít szegény, hogy én is vele sírok.
Vagy lehet, hogy alapból hasfájós lesz, csak nem jött ki rögtön? vagy abarack okozza? (Csüt este vettük)
Szia!
Általában 4 hónapos korukig nagyon sok étel amit te eszel meg okozhat nekik hasfájást. Nekem amikor kisebb volt ha ő ivott sárgabarack levet semmi baja nem volt, de ha én ettem barackot akkor 2 órán keresztül fájt a hasa. Úgyhogy amiről úgy gondolod, hogy neki baja lehet tőle, abból egyszerre csak keveset egyél, de egy idő után kitapasztalod. Jó babázást! 14 hónapos kisfiú anyukája
Köszi a válaszokat. Lehet, hogy tényleg a barack,mert a hétvégén már nem ettem, és tegnap estére enyhültek a tünetek.
jaj de nehéz ez...
:)
Szia!
Nagyon nehéz, de muszály megállni, hogy ne egyél ílyeneket! Nekem tavaly májusban született a kisfiam, és 4 hónapos koráig krumplin meg rizsen éltem mert mert féltem, hogy fáj a hasa, A barackkal megjártam júliusban, aztán szeptemberig nem mertem semmi gyümit enni. Idén bepótoltam,az epret,ribizlit, málnát...meg a többit is befogom. De nagyon tudnak szenvedni a drágák. Kitartást. Utolsó válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!