Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig kell fejni a tejet egy...

Meddig kell fejni a tejet egy szoptatás után? Amíg teljesen eláll, vagy nem muszáj addig?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 27. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
De muszáj.Teljesen ki kell fejni, ha hagy benne a baba sokat. Ha nem nagyon hagy benne nincsenek csomók én nem szoktam. De eleinte mindig fejtem, hogy legyen elég. Kb 3 hós korától nem fejek csak 1-2 alkalommal naponta. De te érzed, ha feszül, csomós fejni kell, mert begyullad.
2008. ápr. 27. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sosem fejek. Sosem tud a mell kiürülni, ugyanis szopi és fejés közben termelődik a tej. Ha nem akarod eladni és nincs begyulladva, fesleges.
2008. ápr. 27. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs szerencsére begyulladva, én sem fejem ki, sajnos nem tudom ez így jó-e, de mindig csak az egyik mellemből szopiztatom, és mire kell egyen a másikból annyi van, hogy ha nem teszek melltartóbetétet rendesen folyik utánam. Éjszakára ha érzem, hogy túl kemény a mellem egy nagyon kicsit fejek ki belőle, de csak ha látom, hogy nem bírja ki a következő szopiig úgy, hogy ne tejben fürödve ébredjek.
2008. ápr. 27. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Én 6 hónapig fejtem,(nem volt begyulladva) nem csak azt a cicit amelyikből szopizott, hanem mind a 2 -t.2 évig szopiztattam, és mikor leszokott, utána is fejnem kellett.Minél többet fejsz, annál tovább szopiztatsz.Ez csak néhány perc, és csak hasznodra válhat.Nem kell teljesen üresre, csak ne legyen feszes, és te is érzed mikor már kevés van benne.
2008. ápr. 27. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Annál több tejed lesz,minnél jobban ki van ürítve a melled.
2008. ápr. 28. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen célból fejsz? Ha azért, hogy több legyen, akkor addig fejjed, amíg jön, vagy 20 percig.

Ha azért, mert sok van és sok marad, akkor csak annyit, hogy ne feszüljön, különben még több lesz és még több és még több...

Ha egyik sem, akkor pedig nem kell fejni.

2008. ápr. 29. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!