2-3 hete átalussza az éjszakát azért mehet el a tejem?
A 4 hónapos lányom este 7-8 között alszik el és hajnalban 4-5 körül ébred.
Este oda szoktam adni neki mind 2 cicmet, de nem vettem észre, hogy kezdene elmenni a tejem.
A menszeszem is most van meg először, de attól sem csökkent és a babám is eszik ugyanúgy.
Lányom hat hetes kora óta átalussza az éjszakát 2O.OO - O7.OO, csak szopizik. Első három éjjel szétajartak durranni a cicijeim, azátn beállt a kereslet kínálat, Ahogy előttem már mondták, reggel nagyon jóllakik, megeszi az éjjeli adagját. 7 hetesen megjött a menzim, a kislányom napokig fanyalgott, alig evett. A cicim akkorra már nem volt Pamela Andersonos sem, mint az első hetekben - ugyanezt gondoltam, mint Te, hogy lassan elmegy a tejem. És láss csodát, a mai napig (4 hós) csak szopizunk, bár a cicim méretén ez nem látszik, Néha valóban nem tudom, honnan van benne annyi tej, mert lassan olyan picik, mint a terhesség előtt:))
Kitartás, a tejed nem fog elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!