Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt a kislányom?

Miért csinálja ezt a kislányom?

Figyelt kérdés
7 hetes lányom van. Szopik. De mikor rá akarom tenni cicire, csak hosszas kínlódás után sikerül. Rázza jobbra balra a fejét, és csak nagy nehezen sikerül a szájába tennem. Nem akar már szopizni vagy mi? De másik etetéskor viszont már alig várja hogy ehessen.. Most akkor?
2012. jún. 8. 11:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor eteted egy nap? lehet, hogy akkor nem éhes és így próbálja jelezni, de ha már a szájába kerül akkor meg mindegy alapon elcumizik vele. Vagy eszik ilyenkor is rendesen?

Az én lányom amikor elválasztotta magát akkor csinált ilyet, de ő 15 hónapos volt és mindig ezt csinálta (akkor már csak 1X szopott) és nem is evett valami sokat végül.

Cumizik esetleg? Vagy kap cumisüvegből tápszert? Mert ezek is zavart okozhatnak egyik-másik babánál (nem mindnél persze)

2012. jún. 8. 11:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagy kínnal eszik ilyenkor is. Igen cumizik, és sajnos pótolnom kell neki cumisüvegből tápszerrel is. Ne nagyon akarja még magát leválasztani :) nem kéne még. Lehet hogy csak játszik akkor vele.?
2012. jún. 8. 11:33
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
A cumisüveg, és a tápszer íze lehet a bibi. A cumisüvegből könnyebben jön a kaja, a tápszernek meg finomabb az íze.
2012. jún. 8. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
igen,tápszer nélkül is van elég tejed!!
2012. jún. 8. 11:53
 5/14 A kérdező kommentje:
ezaz, hogy pótolnom kell neki, mert nincs elég tejem. most laktoherbal teát iszok meg szedem ezt a utrica és ricinus bogyókat. mikor a mecsek teát ittam több tejem volt, úgyhogy valószínű lemondok a laktoherbalról..
2012. jún. 8. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:

A laktoherbet sok baba nem szereti. Sok anyukától hallottam (babás fórumokon), hogy fájt a baba hasa vagy megváltozhatott az íze, mert fanyalgott a baba. Maga a tea nagyon jó szerencsére én tudtam inni nem okozott gondot, de lehet egy próbát megér, hogy csak mecsek teát iszol.

Cumisüvegből nem tudom mit használsz, de én amikor szoptatás mellett pótoltam akkor tommee tippee-t vettem, mert ennek a cumi része a mellre hajaz, szoptatós babáknak ajánlja a gyártó is. A luk is nagyon pici és dolgozni kell :) Ha még nem próbáltad 1 próbát megér ez is.

2012. jún. 8. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:
és ezt a cumisüveget hol lehet kapni? mennyibe kerül?
2012. jún. 8. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Én azt figyeltem meg, hogy akkor is szenvedős a szopi, ha fűszeresebbet eszem.

Hallgass a többi Anyukára, mert ez akár cumizavar is lehet, de lehet ártalmatlan játék is a részéről!

Egyébként biztos, hogy nincs elég tejed?

2012. jún. 8. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Brendonban meg a Tesco-ban láttam (utóbbi boltban valamennyivel olcsóbb)

Itt egy link, hogy milyen:

[link]

Bár ahogy nézem a Brendonban épp akciós.

2012. jún. 8. 14:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy változó. Egyik szopizáskor elalszik rajta mert tele eszi magát, másik szopizáskor pedig mindkét mellemből adok neki és még sír, hogy éhes, majd lenyeli a cumisüveget.
2012. jún. 8. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!