Melyik szoptatós párna a jó?
Tesz-vesz-en nézegettem, de annyi fajtájú van, hogy honnan tudjam melyik az igazi? Vagy mindegy?
A szopipárna.hu oldalon lévő gondolom jó, de olyat nem találok használtan.
Nekem ehhez hasonló volt, mikrogyöngyökkel, és nagyon szerettem:
Most látom, hogy épp nem akcióznak, de eddig úgy volt, hogy minden nap 25-31% kedvezmény volt-naponta változtatva éppen mennyi. Ha nem túl sürgős akkor nézegess rá, mert tényleg tök jó akciójuk szokott lenni. Amúgy kb 2 hét alatt készül el.
Előző
2. vagyok.
Ma meg holnap 3060 újonnan a párna, amit én is rendeltem. Tényleg csak ajánlani tudom!
Örülök hogy találtál!
Neten is van fent, a szopiparna.huról is tudsz rendelni, de pl minimanó bababoltban is láttam mikrogyöngyöt-az ára mondjuk elég széles skálán mozog... De írták is hogy kell majd pótolni, mert összeesik, de nekünk pl a gyárit annyival túltöltötték, hogy szerintem nem kell venni. De fogsz találni hozzá ne aggódj! :) Sőt ha jól rémlik még vaterán is láttam utántöltőst (csak az mintha Szegeden lett volna).
Remélem neked is tetszeni fog! :)
Köszi szépen.
mosás után kipróbáltam magamon és nekem elég ducinak tűnik, de majd használat közben kiderül. Még kiírás szerint 1 hetem van, szóval így pocakkal nem is igazán lehet jól kipróbálni.
Csak a huzatot mostam, nehogy félreértsd. Legfeljebb veszek ki belőle, ha túl ducinak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!