30-40 ml tejet érdemes fejni vagy hagyjam elapadni?
Ennyi idös babánál szerintem nincs már.
Nekem a lányomnál soha nem jött össze ennyi. max 10 ml volt de az elsö 2 hónapban ezt is fejtem rendesen, de aztán én is feladtam.
9 hósnál nincs értelme már.
En 6 hetes korában adtam fel. Bármit csináltam, nem fogadta el a cicit. Utána már tápszerrel potoltam. Hagytam elapadni. Nemsokára el is apadt!
16 hos kislány anyukája
Nézd. Én azt mondom, hogy ez is több a semminél. Ha kiszopizza, akkor fog termelődni. Ha legalább még 2-3 hónapig reggel-este ezt meg tudnád tenni, az nagyon jó lenne.
A kis immunrendszere érdekében.
Amúgy meg a pattogatott kukorica csodákra képes. Nekem délután megettem egy fél csomaggal (mikrós), és másnap reggelre akkora cicik lettek, mint a legeslegelején. Ugyanígy a trappista sajt is tejserkentő hatású.
Ez csak az én véleményem, hallgass meg másokat is.
Szerintem is minden cseppje értékes!!!
Ha elfogadja add neki, ha szeretnél még szoptatni és elég kitartó leszel, tedd gyakran mellre és lesz, amennyi kell, ne méricskéld! 9 hónapos kor körül amúgy is van növekedési ugrás, aztán 1 évesen is lesz, attól, hogy már nagy a baba, akkor is ő szabályozza és befolyásolja a tej mennyiségét. Kitartást! Jó babázást! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!