Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi mindent nem szabad enni és...

Mi mindent nem szabad enni és inni a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Főleg gyümölcs,vagy zöldségfélére gondolok.1 hónapos a babám,és nagyon hasfájós.
2009. jún. 30. 07:37
 1/3 anonim ***** válasza:

bab,borső,kel,káposztafélék,körte,szőlő,sárgadinnye,egyenlőre ennyi jut eszembe.

van egy nagyon jó csepp megkérdezem a nevét és megírom. :)

2009. jún. 30. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is nagyon hasfájós vol,és hiába kerültem azokat az ételeket amiket állítólag nem szabad enni,ugyanúgy szenvedett,ezért a2.hónaptól ettem majdnem mindent.Egyedül a babot és a jégcsapretket nem ettem,mert annál vettem észre hogy nála is bajt okoz. Most 4,5hós és még mindíg fáj neki,igaz már kevesebb alkalommal.Van akinek 3hósan elmúlik,van akinek 6hósan.Figyeld csak meg,mindegy mit eszel,ugyanúgy szenved majd szegényke :(

Valaki köménymagos teát iszik,valaki cseppeket ad. Ki kell tapasztalni nektek mi segít egy kicsit.

2009. jún. 30. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Adsz neki Infacolt? Vagy Gripe Watert? Nekünk nagyon sokat segítettek. És kb. ennyi idős volt a fiam, amikor normaflore kúrát csináltunk és az nagyon sokat segített.

Kérdezd meg a gyerekorvosod és sztem próbáljátok ki. Amúgy én az első 6 hétben szinte semmit nem mertem enni, mert minden kihatott a babámra. Csak salátákat és husokat, meg barnakenyeret. Most 3 hónapos és már próbálkozom mindennel.

Remélem megoldódik a pocifájás is!

2009. jún. 30. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!