Szoptatok még, ezért rendszertelen a menstruációm. Viszont babára gyúrtunk ebben a hónapban. Rendszertelem mensivel sikerülhet?
Szia!
Simán összejöhet rendszertelen mensivel és szoptatás alatt. Nekünk is szoptatás alatt jött össze a tesó, igaz nekem már rendszeres volt a mensim a baba 4 hónapos korától. Ha peteérés környékén voltatok együtt, lehet baba a dologból. Még annyi, hogy mi akkor voltunk együtt, amikor kedvet kaptunk a dologhoz, és az egyik ilyen alkalom babát hozott. A "katonák" pár napig bírják a benti gyűrődést. Szerintem nekünk is sikerült, ha utána gondolok/számolok.
Amúgy nem agyaltunk a babán, csak élveztük egymást, és összejött. A nagyra 8 hónapig vártunk célzottabb együttlétekkel, és agyalással, hogy jöjjön.
Néhány hónappal jött így hamarabb a tesó a vártnál, de nagyon várjuk.
Szia!
5-ös vagyok. Akkor még naponta 2X szopizott reggel és este nagy adagokat.
Először nem is gyanakodtam, mert néhány nap késés belefér ugyebár, viszont a férjem munkahelyén akkor volt a karácsonyi buli és a cigiző helységben majd megfulladtam, és olyan rosszul lettem egy pillanat alatt, hogy csak na. Na ez lett gyanús. (amúgy sem bírom a füstöt, de ott majdnem kidobtam a taccsot) Ez szombaton volt, és hétfőn csináltam tesztet. Két csíkos volt. Na onnantól 1,5 hónapig vacakul is voltam...
Szia, nekünk így jött a második babánk, mikor a "nagy" 6 hónapos volt (kizárólag szoptattam még akkor).
Szóval összejöhet :) simán :) ja, és végül 12 hónapos koráig szoptattam a nagyobbikat :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!