Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elfogyott a tejem, vagy mi a baj?

Elfogyott a tejem, vagy mi a baj?

Figyelt kérdés
A lányom(vasárnap lesz 4hós) eddig 3óránként evett, ma viszont egész nap éhes, 1,5-2óránként enni akar. Amikor mellre teszem, szív rajra kettőt hármat aztán elkezd sírni, látszik rajta, hogy ideges. Elfogyott volna a tejem? Vagy esetleg növekedési ugrás lenne? Remélem, hogy csak ez van.
2012. máj. 14. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
esetleg levegőt nyelt, hosszasan tedd a válladra, ütögesd a hátát. Nálunk is volt ilyen, nem tudtam mi a baja. Nagyon megszenvedett a büfivel. De csak lehet simán ilyenje van.
2012. máj. 14. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Volt, hogy nekem is ezt csinálta a fiam,de nem érzed,hogy mennyi tej van a melledben?
2012. máj. 14. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
de ha minél többször mellre teszed,akkor biztosan növekedni fog a tajmennyiség,és akkor elég lesz neki,mármint,ha ez a baja. Vagy,ha úgy érzed ne szik,akkor fejd le és azt add neki oda
2012. máj. 14. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha lefejem nem kell neki:( Kifolyik a száján.

Egyébként olyan mintha üres lenne a mellem.

2012. máj. 14. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szopisztrájk is lehet. Beválhat, ha besötétített szobában, egy takaró alatt összebújva próbáltok szopizni, esetleg félálomban eteted.

A tej nem fogy el egyik napról a másikra, erre nem gondolnék.

Nézz szét itt, sok szuper tanácsot kaphatsz:

[link]

2012. máj. 14. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
tud cumiból inni? akkor is próbáld sokszo szoptatni,ha elkezd sírni akkor öleld a meztelen testedhez és hátha újra megkívánja a cicidet.én olyankor melléfekszem ciciben és sokszor rákap újra meg újra.Fő hogy beinduljon a tejleadó reflex. És minél többet kéne fejni, hogy ürüljön a melled.Amúgy lehet,hogy peteérésed van vagy menstruálni fogsz,olyankor nekem is kevés a tejem.(1 éve szoptatok)
2012. máj. 14. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
és még görögszénamag tea és mecsek szopitea,nekem ezek beváltak és az lll a legjobb szoptatós,táplálós oldal!!
2012. máj. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!