Harap a babám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak kijött az első foga,és olyan mint a tű,és néha ráharap,én meg olyankor kitudnék rohanni a világból,szószerint félek megszoptatni,mert az csak egy dolog hogy ráharap,de fogja magát és olyat ránt rajta,hogy én össze pisilom magam,nagyon fáj!Még csak 5 hónapos igy minden etetés cici!2009. jún. 25. 23:01
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nyugi! Ne félj a gyerektől, mert tudja!! Érzi és egy idő múlva ki is nevet és azért is jobban ráharap a cicire!
A lányom 15 hónapos és nappal még alkalmanként, esti alvánál főleg szopizik. 16 foga van, de 2 hónaposan bújt ki az alsó kettő, azóta rág, harap.
Lesz, majd olyan is, hogy az arcodba, meg a füledbe harap.
Üdv.
2/4 anonim válasza:
Csak vedd ki a szájából és szólj rá, hogy ilyet nem szabad, mert fáj anyának. Egy idő után meg fogja tanulni, hogy ne harapjon. A kisfiamnak 4,5 hósan jött ki az első foga, ő is harapott eleinte, nekem is volt, hogy feljajdultam, annyira fájt. De néhány hét alatt megtanulta hogy kell (nem) használni szopcsi közben. Amúgy mindenhol máshol harapott egy ideig, a karom tiszta kék-zöld folt volt a foga helyétől, aztán szépen leszokott róla. Már 7 foga van és nagyon-nagyon ritkán szorítja össze szopcsi közben, ha már kezd elaludni, de nem ez már tényleg nem jellemző. Ne félj tőle, csak szépen, ne kiabálva, szólj rá, mondd el neki, hogy ne csinálja. Ha félsz, másképp reagálsz, félreértelmezi a viselkedésedet, esetleg játéknak gondolja és annál jobban fog harapni!
3/4 anonim válasza:
Szia!Én pont így vagyok 6hónapos kisfiammal.Kint van 2foga alul és nagyon harap.Azt mondták szóljak rá hogy nem szabad de ő akkor is ráharap.Már félve adom a szájába cicit.
4/4 A kérdező kommentje:
Azzal nem is lenne gond ha a kezemet vagy egyéb mást harapna,de hát a bimbó ezerszer érzékenyebb!
Köszi csajok,megprobálom azt hogy szépen rá szólok!
2009. jún. 26. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!