Anyatejes mamik, milyen lázcsillapítót lehet bevennem? Most vagyok először beteg.
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 17:59
1/9 anonim válasza:
Panadolt nyugodtan bevehetsz!
Jobbulást!
2/9 A kérdező kommentje:
Azt lehet vény nélkül is kapni?
2009. jún. 25. 18:03
3/9 anonim válasza:
ó, én is a panadolt ajánlom. rengeteget megettem szülés után, elég rosszul voltam. ezt ajánlotta a doki is, meg a gyógyszertáros is. a paracetamol az jó, és a babára sem káros.
5/9 anonim válasza:
Panadol. Ha magas a lázad, akkor viszont muszáj lesz a szokásosat. Pl fél Algopirin, majd látod leviszi-e. Ezzel még nem ártasz semmit a babának.
De Panadollal kezd!!
Esetleg homeos bogyók.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyorsaságot és a kedvességet mindenkinek! Akkor irány a gyógyszertár!
2009. jún. 25. 18:05
7/9 anonim válasza:
Ez érdekes, az én háziorvosom (aki mellesleg 3 gyermekes anyuka) azt mondta, hogy Algopyrin-en kívűl mást ne vegyek be. Semmi olyat ami recept nélkül kapható.
Most akkor melyik orvosnak lehet hinni?
8/9 anonim válasza:
Algoflexet is lehet szedni. Orvos ajánlotta nekem. Nekem a Panadol a fogfájásomra nem volt annyira hatásos.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül a gyógyszerész nem adott panadolt, nem ajánlotta. Algopirin lett belőle.
2009. jún. 25. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!