Az azalia szedése alatt kimaradhat a menstruácóm?
Figyelt kérdés
7 hónapja szültem és szülés után 3 hónappal megjött. Normális volt, ugyan olyan mint a szülés előtt, és 28 napra be is állt. Aztán elkezdtem szedni az Azaleát és az első levél után már csak 2 napig barnáztam, a második után pedig már meg se jött. Az érdekelne, hogy mással is előfordult-e ilyen, hogy a gyógyszer miatt maradt ki. A kicsim naponta többször szoptatom, rendesen szedtem a gyógyszert ezért úgy gondolom, hogy terhes nem lehetek. 12 napja késik de még várni akarok a teszttel, kíváncsi vagyok a véleményetekre.2012. ápr. 30. 13:16
1/4 anonim válasza:
Nekem úgy mondta az orvosom anno, mikor felírta az Azaliat, hogy ennél a gyógyszernél az is normális ha egyáltalán nem jön meg és az is, ha szinte folyamatosan megvan. Szerintem - ha egyéb tüneted nincs, akkor nem kell aggódni. Persze ha téged megnyugtat, csinálj tesztet nyugodtan. Most már mindenképpen valós eredményt mutat akkor is, ha nem reggel csinálod meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Nekem csak azt mondta el, hogy hogy kell szedni. Semmi többet. Nincs semmi tünetem, de te most meg is nyugtattál :-) Azt tudtam róla, hogy többször is megjöhet tőle egy hónapban, de azt nem, hogy egyszer sem.
2012. ápr. 30. 15:52
3/4 anonim válasza:
én szoptatok és úgy szedem hogy nem hagyok szünetet,így mondta a doki.így még nem volt meg 21 hónapja.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy szedtem. De most megijedtem, és abbahagytam inkább. Kíváncsi vagyok most megjön-e.
2012. máj. 1. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!