Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az azalia szedése alatt...

Az azalia szedése alatt kimaradhat a menstruácóm?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem és szülés után 3 hónappal megjött. Normális volt, ugyan olyan mint a szülés előtt, és 28 napra be is állt. Aztán elkezdtem szedni az Azaleát és az első levél után már csak 2 napig barnáztam, a második után pedig már meg se jött. Az érdekelne, hogy mással is előfordult-e ilyen, hogy a gyógyszer miatt maradt ki. A kicsim naponta többször szoptatom, rendesen szedtem a gyógyszert ezért úgy gondolom, hogy terhes nem lehetek. 12 napja késik de még várni akarok a teszttel, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2012. ápr. 30. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy mondta az orvosom anno, mikor felírta az Azaliat, hogy ennél a gyógyszernél az is normális ha egyáltalán nem jön meg és az is, ha szinte folyamatosan megvan. Szerintem - ha egyéb tüneted nincs, akkor nem kell aggódni. Persze ha téged megnyugtat, csinálj tesztet nyugodtan. Most már mindenképpen valós eredményt mutat akkor is, ha nem reggel csinálod meg.
2012. ápr. 30. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Nekem csak azt mondta el, hogy hogy kell szedni. Semmi többet. Nincs semmi tünetem, de te most meg is nyugtattál :-) Azt tudtam róla, hogy többször is megjöhet tőle egy hónapban, de azt nem, hogy egyszer sem.
2012. ápr. 30. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
én szoptatok és úgy szedem hogy nem hagyok szünetet,így mondta a doki.így még nem volt meg 21 hónapja.
2012. ápr. 30. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy szedtem. De most megijedtem, és abbahagytam inkább. Kíváncsi vagyok most megjön-e.
2012. máj. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!