Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tart a fejlődési ugrás...

Meddig tart a fejlődési ugrás 3 hónaposan?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy 2 napja mindig enne a kisfiam. Reggel kétszer egészen jól belakmározik, de utánna is enne két óránkét (amúgy 3 óránként evett és klassz napirendünk volt, idáig...).

Most két cicből is szoktam adni neki, de olyan puhák a melleim, hogy félek a következő szopiik nem termelődik annyi, hogy elég legyen.

Lehet, hogy nem lesz elég neki?

Nagyon dolgozik szopi közben, és nem ideges vagy ilyesmi, csak olyan mintha nem jönne semmi:(.

Ha sokszor szopiztatom, bizti hogy több lesz a tejem?

2009. jún. 22. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

nálam is így volt. én próbáltam kihúzni az evést három és fél órára. és így átvészeltük egy hét alatt.

nekem sajna nem vált be hogy minnél többször teszem mellre annál több lesz a tej. nekem úgy kevesebb lett.

meg lassan négy hónapos lesz és elkezdheted a hozzátáplálást is.

2009. jún. 22. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Mire a hirtelen megnőtt igényhez igazodik a mennyiség, az akár 4-5 napba is beletelhet. Ha nem sír szopizáskor, akkor biztosan jön neki. Szerintem bízz a biológiában és magadban. Én ugyanígy voltam - 2 cici, néha óránként, de megtette a hatását, pár nap után tényleg beállt! Ez többször is előfordult egyébként, nem csak a "hivatalos " fejlődési ugrásokkor... Gy (szoptassugyesen.hu -kattints rá, önbizalomnövelő!)
2009. jún. 22. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!