Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejszaporító teák közül...

Tejszaporító teák közül melyik a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én anno is a laktoherbet ittam és most is azt vettem szülés utánra.Mindkét gyerekemet 2-2 évig tudtam szoptatni.persze ez sztem nem csak a teán múlt,alkat kérdése is,volt anyuka a kórházban aki hiába döntötte magába literszám nem volt sajnos teje.
2009. jún. 22. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem. Nem ezektől lesz tejed, ezek csak az "agyadra" hatnak, de igazából semmi hatásuk nincs, olyan placebó-félék. Kár rá pénzt kiadni.

Igyál sok vizet, fejjél sokszor, és szoptass igény szerint, és akkor lesz tejed. (Én 2*3 évig szoptattam)

2009. jún. 22. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem van akinél tényleg hatásos a tea.

én sokáig a laktoherbet ittam és használt.

amikor nem kaptam akkor vettem hippeset és az nem ért semmmit.

most már nem iszom mert már szilárd ételt is eszünk. és így elég a tejem reggel és este szopizik már csak meg esetleg egy kicsit ebéd után

2009. jún. 22. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én Laktoherbet és Hipp Natalt ittam egyszerre. Nekem volt tejem bőven, hogy ettől vagy e nélkül is lett volna nem tudom.
2009. jún. 23. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Kevesen ismerik,de nagyon hatásos.A görögszénamag tea.Én már többször majdnem feladtam,de ez mindig segitett.Gyógynővény boltban kapsz.Interneten utána olvashatsz.Rengeteg vitamint is tartalmaz.
2009. jún. 23. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. A görögszénamagotkipróbálom, még nem hallottam róla.
2009. jún. 23. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Probáld ki csak ajánlani tudom.A Lactoherbtől fájt a kicsim pocija és nincs annyira hatásos,mint a görögszénamag.
2009. jún. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!