Meddig tart ez az iszonyatos hajhullás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy szoptatás alatt hullik az ember haja, de meddig? Már nagyon elegem van belőle, minden a hajammal van tele.2009. jún. 22. 15:01
1/4 anonim válasza:
nekem elég sokáig tartott majd 3 hónapig. már sirtam hogy nem marad hajam...aztán elmúlt és még a babahajam is kinőtt:-) kitartás.
sajnos nincs jó taktika nálunk is minden tiszta haj volt ráadásul utálom ha hajas valami:-)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mi már túl vagyunk a 3 hónapon és még mindig hullik a hajam. Már nagyon unom.
Azt mondják most hullik ki, ami a terhesség alatt nem, de ez már jóval több annál...
3/4 anonim válasza:
Szia!
4 hónapja szültem,igaz nekem csak a szülést követő 2. hónapban kezdte el,de azóta is hullik,már nekem is elegem van,mindenhol ott van, még a gyerkőcön is találok néha,pedig hajpántól kezdve mindennel próbálom "lefogni".
Remélem tényleg vége lesz...
4/4 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos koráig hullott marokszám :( Elkezdtem szedni vasat, meg haj-, és körömvitamint, és abbamaradt, sőt lett egy csomó babahajam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!