Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopipárna- csak én nem...

Szopipárna- csak én nem használom?

Figyelt kérdés

Az elejétől fogva nem jó (félhold alakú van), de mivel nem rögzül az ölemben,fognom kell, különben elmozogna a babával együtt. Ráadásul alacsonyan fekszik rajta baba, nem ér fel a mellemig (vagy a mellem nem lóg le odáig :) )

Most 2 hónapos. Lehet, később fogjuk tudni használni? Ti hogy csináljátok, hogy szabad közben a két kezetek?

2012. ápr. 26. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én sokat használtam, de nem volt mindegy hogy min ülök, pl nekünk az ágyunk magasan van így ott nem tudtam használni, mindig alacsonyra kellett ülnöm ezáltal a térdem magasabban volt így a baba felért a mellemig

remélem érthető volt amit írtam

2012. ápr. 26. 12:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is használtam eleinte, de persze nem mindegy, hogy hogy van az öledben a párna és a baba. Én már nem emlékszem pontosan (lassan 4 éve volt), de tudom, hogy nekem is rá kellett jönnöm a használatára. :) Mai napig imádjuk, mostmár a férjem szokta lenyúlni, mert olyan jó rajta aludni... :D
2012. ápr. 26. 13:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan volt, aminek a két végén volt kötő, így a derekam köré kötöttem, és tökéletes volt. Aludni is szerettek benne a gyerkőcök.
2012. ápr. 26. 13:07
 4/13 A kérdező kommentje:
köszike.. nekünk is van kötő, de akkor is alacsony és instabil. aludni nagyon jó rajta, arra használjuk, igen :)
2012. ápr. 26. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Hú, de jó kérdést írtál! Én is nagy-buzgón megvettem, párszor próbáltuk, de sehogy nem jövök rá, hogy lenne kényelmes. Nálunk is a férjem használja meccsnézéskor...
2012. ápr. 26. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
nEKEM NEM VOLT,NEM IS ÉREZTEM SZÜKSÉGÉT,SZERINTEM TÖK FELESLEGES.
2012. ápr. 26. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagy elánnal megvettem, terhesség vége fele ezen pihentettem a lábam, szoptatáshoz kb. 10x használtam, derekamra kötve, mert szinte mindig fekve szoptatok.
2012. ápr. 26. 13:56
 8/13 krisztivan ***** válasza:
Nekünk olyan van ami 40cm széles és 130cm hosszú.Azt hiszem.Lehet össze is hajtani de én mindig végig fektettem az ölemben és úgy raktam rá a fiamat oldal fekvésben.Így csak a hátát kellett kicsit megtámasztanom.11 hónapig amíg szopizott használtuk és nagyon szerettem mert sokkal könnyebb volt mint kézben tartani a babát.
2012. ápr. 26. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is félhold, én a kanapén ülve használom. Középre szoktam rázni a töltetét, és a két végét begyűröm (a huzatot) a hátam mögé, így elég magas lesz ahhoz, hogy a baba felérjen a cicimig. Vagy előrehajolok, hogy elérjen...
2012. ápr. 26. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 4 hónap alatt nem jöttem rá, hogyan lehetne használni, igaz már rég nem is kísérletezem vele. Mondjuk nekem sehogy sem kényelmes a szoptatás, minden anyuka elhűl rajta, milyen kényelmetlen pózban szoptatok. De nekem máshogy nem megy, béna vagyok :)

Én magas vagyok, hosszú derékkal, pici mellekkel (és azok sem lógnak), több párnányi erődítmény kell a gyerek alá, hogy felérjen hozzám :) A szopispárnában amúgy összevissza szétcsúsztak a töltelékek, totál kicsavart pózokban volt a gyerekem is.

2012. ápr. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!