Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Idén nem ehetek epret?

Idén nem ehetek epret?

Figyelt kérdés
40. hétben járó kismama vagyok. Alig várom, hogy érjenek a kertben az eprek, folyton lesem, hogy virágzik-e már. Ez az egyik kedvenc gyümölcsöm. Viszont ahogy itt olvasgatok, úgy tűnik, a szoptatás alatt ez kerülendő lesz. Az idén akkor felejtsem el az epret?

2012. ápr. 25. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Hát nem!!!Ha csak nem lesz a babád tápszeres valamiért...Majd jövőre...
2012. ápr. 25. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Minden baba más,szerintem próbáld ki.

2012. ápr. 25. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a gyerekorvosunk,hogy mindent lehet enni.én így ettem mindent.soha semmiből nem lett baj
2012. ápr. 25. 18:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Pont 1 éve szültem. Imádom az epret. (nekünk már virágzik a folyton érő). Hát én sem tudtam ellenállni, meg eperföldre is mentünk, gondolhatod, ott is mennyit ettem. Rengeteget, közben ugye szopott a kisfiam, és csak szopott, semmi tápszer soha, és soha semmi baja sem lett.
2012. ápr. 25. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajnos az eper nem m
2012. ápr. 25. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos az eper általában nem azonnal allergizál, hanem alattomosan, 4 éves kor körül, makacs ekcéma, asztma formájában. Legalábbis gyermek-gaszroenterológus anyukám nem ajánlja szoptatás alatt a szederrel, málnával karöltve.

Én idén kihagyom, pedig a kedvencem...

2012. ápr. 25. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a szoptatás alatt eperevő vagyok. Nagylány 11 éves, nyári baba, szoptattam+akkor is faltam, és sosem lett semmi baja, se ekcéma, se semmi, pedig 11 év eltelt.
2012. ápr. 25. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy kötelezően allergizál, hanem ha allergizál, nem feltétlenül csapja ki azonnal a babát. Én is tudok számtalan pozitív példát, de ha megvan a hajlam, akkor beüthet a gyümölcs.

Nálunk apai ágon megvan a hajlam, a babám már 11 hetesen asztmás rohammal kórházba került, én maximálisan óvatos vagyok, most is tejmentes diétám vagyunk 1 éves koráig (megveszek egy szelet sajtért...)

2012. ápr. 26. 00:16
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

nem.

1. alkalommal keveset egyél, ha nem okoz hasfájást, akkor egész nyugodtan egyed!

én 39 hetes vagyok a 2.babámmal, én is alig várom, hogy érjen az eper!

2012. ápr. 26. 12:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
mármint nem, nem kell lemondani az eperről...
2012. ápr. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!