Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha kibújik a baba fogacskája,...

Ha kibújik a baba fogacskája, nem harapja meg a cicit szopás közben? Ha igen mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Még csak 3hónapos a bébim,de már előre félek,hiszen még az is rossz ha összeszorítja az ínyét...
2009. jún. 20. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagy vagyok, de nekem már négy hónaposan négy fogam volt, és szanaszét haraptam szegény anyám melleit. Mind a mai napig ott van a nyoma mindkét mellbimbóján. Szerintem megpróbálhatod majd esetleg a bimbóvédőt, de azt nem nagyon szokták a babák elfogadni. Egyébként nem törvényerejű, hogy ha foga van a babának, akkor az harap is, hát én haraptam.

25/L

2009. jún. 20. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Szerintem ne aggódj,nem fog megharapni,habár ez babafüggő!

Az én kis manóm 1x haparta meg a cicit,mert valamtől megijedt!Most 12 fogacskája van és 18 hónapos!

2009. jún. 20. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, a "fogas" szoptatást is meglehet szokni. Szoptatás közben ugyanis nem harap egy baba, legfeljebb akkor, amikor már jól teleette magát és csak úgy cicizik. Lehet ugyan érezni a fogakat, de a harapás nagyon ritka dolog. Velünk nem sokszor fordult elő szoptatás közben. Amikor pedig előfordult, gyorsan beraktam az ujjamat a szájába és szétfeszítettem a kis állkapcsát. Egyértelműen tudatni kell ilyenkor velük, hogy ez nem jó dolog. De szoptatás közben egyébként csak nagyon finoman lehet érezni, hogy van foguk. Szóval ne aggódj, a fogak nem feltétlenül járnak együtt a harapással. Nálunk összesen egy-két alkalommal fordult elő az elmúlt 14 hónap alatt.

Egy 14 hónapos, 9 fogú kissrác anyukája

2009. jún. 20. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk többször előfordult, ilyenkor mindig elvettem tőle a cicit és pár percig nem is kapta vissza. Hamar rájött, hogyha harap, akkor nincs cici, de persze azért bepróbálkozott még néhányszor. Egyébként fog nélkül is ugyanúgy fáj, ha harap!
2009. jún. 21. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 14 hónapos, van 9 foga, de még egyszer sem harapott meg. A kis édes.
2009. jún. 21. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 14 hós 6 foga van még többször szopik és még sose harapott meg.
2009. jún. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!