Ha kibújik a baba fogacskája, nem harapja meg a cicit szopás közben? Ha igen mit lehet vele kezdeni?
Én már nagy vagyok, de nekem már négy hónaposan négy fogam volt, és szanaszét haraptam szegény anyám melleit. Mind a mai napig ott van a nyoma mindkét mellbimbóján. Szerintem megpróbálhatod majd esetleg a bimbóvédőt, de azt nem nagyon szokták a babák elfogadni. Egyébként nem törvényerejű, hogy ha foga van a babának, akkor az harap is, hát én haraptam.
25/L
Szió!
Szerintem ne aggódj,nem fog megharapni,habár ez babafüggő!
Az én kis manóm 1x haparta meg a cicit,mert valamtől megijedt!Most 12 fogacskája van és 18 hónapos!
Ne aggódj, a "fogas" szoptatást is meglehet szokni. Szoptatás közben ugyanis nem harap egy baba, legfeljebb akkor, amikor már jól teleette magát és csak úgy cicizik. Lehet ugyan érezni a fogakat, de a harapás nagyon ritka dolog. Velünk nem sokszor fordult elő szoptatás közben. Amikor pedig előfordult, gyorsan beraktam az ujjamat a szájába és szétfeszítettem a kis állkapcsát. Egyértelműen tudatni kell ilyenkor velük, hogy ez nem jó dolog. De szoptatás közben egyébként csak nagyon finoman lehet érezni, hogy van foguk. Szóval ne aggódj, a fogak nem feltétlenül járnak együtt a harapással. Nálunk összesen egy-két alkalommal fordult elő az elmúlt 14 hónap alatt.
Egy 14 hónapos, 9 fogú kissrác anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!