Lehet revalid kapszulát szedni, ha szoptatok? Nagyon hullik a hajam.
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 21:17
1/4 anonim válasza:
Lehet, de felesleges pénzkidobás hidd el!!
2/4 anonim válasza:
A szoptatás során normális a hajhullás, de Revalid helyett Vasat szedjél, mert iszonyatosan ürül a vasraktár szoptatás alatt és ha szedsz vasat akkor az anyatejen át kapja a babád is, ami nagyon előnyös a fejlődő immunrendszerére.
3/4 anonim válasza:
Lehagytam hogy vashiány miatt is nagyon hullik a haj.
4/4 anonim válasza:
Én a második szülés után vagyok 5 hónappal. Rettenetes mértékben hullik a hajam. Amit tehetek ellene, heti 2x-3x megmosom, kifésülöm, szedem a Gravidát és várom, hogy 4 hónap múlva megálljon a hajhullás. Revalidot szedni felesleges. Ja, és szinte folyton összekötöm, nehogy az egész ház tele legyen hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!