Akinek a szoptatás miatt jóval kisebb az egyik melle mint a másik, az nyáron hogy fogja megoldani hogy ne látszódjon annyira?
Most próbálgattam fürdőruhát itthon és eléggé látszik a különbség, hogy oldjam meg?
Illetve ti milyen fürdőruhát vesztek fel majd hogy ne látszódjon?
Szeretnénk majd menni a balcsira strandolni, de így....?
Nekem szoptatás előtt is eltért a két mellem mérete, most jelentősen eltér.
Én bevállalom. Ha van olyan bátor, aki megkérdezi, elmondom - szoptattam, ilyen különleges maradt a mellem utána. Aki meg csak szemeit meregeti, kit érdekel??? Szegénynek nincs jobb szórakozása, mint hogy az én egyenlőtlen mellemet bámulja? Felőlem...
Komolyan kérdeztem!
A 2.válaszolónak pedig köszi a választ!:)
miért ne kérdezhetted volna komolyan? nem értem miért kell meglepődni ezen sztem nagyon fontos kérdés...
nekem is nagyobb volt az egyik kicsivel persze hogy szoptatáskor is azt fogadta el jobban a fiam..hmm:(
Én szivacsos fürdöruci felsőt vettem, az egyikben benne hagytam azt a kis lapos párnát a másikból meg kivettem, úgy már szinte alig volt különbség :)
Szivacsos bikini felső meg már egészen D kosarasig is van.
Szerintem is kosarasat, szivacsbetéteset vegyél.
Én még nem is hallottam ilyet, hogy szoptatástól az egyik mell nagyobb lesz.
Köszi a válaszokat!
Azért lett a jobb nagyobb, mert abból többször szopizott. A bal mellem a szoptatás elején kisebesedett elég csúnyán így az hanyagolva lett egy időre, és a jobbra kapott rá teljesen!:)
Akkor a szivacsos lesz a megoldás, volt itthon egy, csak az már kicsi, meg van egy háromszöges is, na az nem jó! Csak gondoltam ha már veszek, akkor megérdeklődöm előtte hogy a hasonló cipőbe járóknak mi vált be!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!