Még szoptatok és most derült ki hogy megint kisbabát várok. jut is marad is tejem a második babámra?
2 évesen így is úgy is le kéne már lassan szoknia, és még jó 8 hónap a következő babáig.
De jájr utána, hallani olyat, hogy a szoptatás vetéléshez vezethez. Nem tudom,mi a jelenlegi orvostudomány álláspontja ezen a téren, érdeklődj utána.
A másik babának pedig tuti lesz tejed, ha most is ennyi van:-)
Nem lesz semmi gond, ha tovább szoptatsz. Csak akkor hagyd abba a szoptatást, ha olyat észlelsz, hogy esetleg görcsölsz tőle. Ha nincs ilyen, nyugodtan szoptathatsz tovább, bár az előfordulhat, hogy a kislányod magától hagyja abba a terhességed alatt, mivel a terhesség miatt idővel csökkenni fog a tejmennyiség, majd végül előtejjé alakul a születendő babának. Ha ez zavarja a lányodat, magától el fogja hagyni, ha nem, az sem aj, kettőt szoptatsz majd :)
Ha kérdésed van, fordulj hozzá:
Szia!
Én végig szoptattam a terhességem alatt,nem volt semmi gond,csak elkövettem egy hatalmas hibát,szülés után amikor sóvárogva nézte a nagy ahogy a pici szopizott neki is adtam(azt a boldogságot amit a nagy mutatott,kérdeztem,hogy izlik,ő meg csak bólogatott a nagy kortyok között)na ezt nem kellett volnba.Nagyon nehezen tudtam elválasztani utánna,már ovis volt még szoőpizott este meg éjjel is felkelt,ami a pici mellett nem volt tul szerencsés,rengeteg energiámet elvett,arrol nem is beszélve,hogy a tul gyakori testi kontaktus miatt (Isten ne verjen meg érte)de terhes volt a nagyobbik közelsége.Elválazstás után jó egy hónap kellett mire igazi örömmel tudtam fogadni a nagy bujását(ez nem azt jelenti,hogy valaha is ellöktem magamtól,csak belül terhes volt a dolog).Gondold meg és ezek szerint cselekedj,ha el tudod választani válaszd el.Egy hónap eltéréssel választoittam el a picit a nagy után,nem volt igazi törés az ő életében,a nagyobbal nehezebb volt ,pedig őszintén megmondtam neki,hogy már ez nekem nem jó...
Sok sikert és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!