Lehet édesítőszert enni szoptatás alatt, vagy inkább maradjak a cukornál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 08:46
1/5 anonim válasza:
Akkor edd, ha cukorbeteg vagy, vagy terhességi diabetesed volt, és még szülés után vagy. Amúgy én nem használnám. Baromi egészségtelen mindenkinek, csak hát van, akinek nincs választása...
Ha fogynál, akkor inkább más szénhidrátból vegyél vissza, mint a cukorból.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Igen, fogyni szeretnék.
2012. ápr. 12. 09:11
3/5 anonim válasza:
Én igaz még csak várandós vagyok, de nekem a védőnő azt mondta hogy használhatok nyugodtan édesítőszert, sőt inkább csak light, azaz édesítős gyümölcsleveket igyak ha már gyümölcslevet iszok. 48 kiló vagyok tehát nem azért mondta mert el vagyok hízva.ja és külföldön élek.
4/5 xStefix válasza:
Édesítőszert inkább ne, semikor.
Cukorból pedig inkább a barna cukrot, vagy még inkább mézet és hasonló összetett cukrokat. A "rendes" finomított cukor egyáltalán nem egészséges.
De ha fogyni szeretnél, akkor a mennyiségre is figyelj azért oda, nemcsak a minőségre, típusra. És arra, hogy szinte minden élelmiszerünkben van már alapból is cukor... szóval minél kevesebbet egyél ezen felül.
5/5 anonim válasza:
Én is ezzel ittam a napi 3 liter teámat, mert közben fogyni is szeretnék. Erre éppen most olvastam a babaszobán, hogy az édesítőszerek pont arra játszanak, hogy még jobban kívánjuk aztán az édeset. Hm. Legalább tudom már, miért lettem ennyire édesszájú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!