Az urtica urenst hogy kell szedni?
Figyelt kérdés
Egy nap hányszor, és meddeg? Végi a szoptatás alatt, vagy szünetet is kell tartani? Lehet mellette a Laktoherb teát is inni?2012. ápr. 6. 10:02
1/3 anonim válasza:
Ez kis csalán, és azt akartam mondani, hogy kesztyűben :) aztán rájöttem hogy valami cseppre gondolsz. Mire szeded? Ihatsz nyugodtn csalánteát is, de gondolj arra, hogy a húgysavtartalma miatt lehet hogy a tej ízét megváltoztatja.
2/3 A kérdező kommentje:
Homeopátiás bogyó a tejszaporításra.
2012. ápr. 6. 11:49
3/3 anonim válasza:
A védőnőm nekem is ezt ajánlotta. Vettem is, és naponta 2*5 szemet elszopogattam.
A gyógyszertárban nem kérdezték mire kell, csak adtak egyet és kész. Később tudtam meg, mivel előtte homepatiás dolgokat nem szedtem, hogy ebben is vannak erősségek....mg?Ch? Nem tudom már fejből sajnos.
Nekem amit szedtem be is vállt. VISZONT: itt a gyakorikérdések oldalán derült ki, hogy más viszont azért szedi, hogy elapassza a tejét....csak más erősségben..
Szerintem a gyógyszertárban kérdezz rá hogy is van ez.
Lehet teázni, a lényeg a sok-sok folyadék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!