Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elkepzelheto, hogy azert hany...

Elkepzelheto, hogy azert hany vagy bukik tul sokat a babam szopizas utan, mert en stresszes vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet,buta a kerdes,de tanacstalan vagyok.11 hetes a babam.Kezd elapadni a tejem is,keveset tudok pihenni,viszont a babam egyre tobbet szopizna.A stressz oka lehet,hogy kulfoldon elek es semmilyen segitsegem nincs a picivel.
2012. ápr. 3. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
tudom hogy könnyű mondani, de próbálj nem stresszelni!!! Ettől elapadhat a tej. A bukás attól lehet hogy a picinek még nem zár rendesen a gyomorszája. Nálunk ez volt a probléma. Mi kaptunk bukós tápszert az valamennyit segített. Nekem sem volt elég tejem pont a stressz miatt. Aztán ki nőtte. A súlya gyarapodik?
2012. ápr. 3. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én Magyarországon élek, és nincs segítségem, sőt két gyerekem van. Tuti nem azért bukik, mert sztresszes vagy, Ez baromság.
2012. ápr. 3. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1.valaszolo.Koszonom a biztatast,igyekszem.No a pici,3850g-mal szuletett,most 6500g korul mozog.Egyebkent az elejen 120ml-t szopizott,most kb.70ml-t es ugy nez ki,hogy eleg neki,mert elforditja a fejet.2 orankent eszik,valamikor 2 cicibol,mert annyira nincs.Eszem a komenymagos levest reggel-delben-este,de az se segit.
2012. ápr. 3. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2.Nem ismerlek,de szerintem Neked kozelebb van a csaladod es biztos szamithatsz rajuk,mint nekem.Az en csaladom 8000km-re van tolem....
2012. ápr. 3. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne tejed, akkor nem hizott volna 11 het alatt kozel 3 kilot. Te mondod, hogy e.eget szopik, nem kell neki tobb, mert elforditja a fejet. A 3 honapos nivekedesi ugras is lehet az oka, hogy tobbszor ker enni, kevesebbet. nyugi, eleg a tejed. :-)

Ps. Egyebkent tapasztalat, de tokmindegy, hogy a szomszedban lakik-e a rokonod vagy 8000 km-re,:ha nem segitenek. Gondolom, te va.asztottad, hogy kulfoldre mesz es ott szulsx, tisztaban voltal azzal, hogy nincs segitseged, stb. Ez nem ok a stresszre.

2012. ápr. 3. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:

ha hízik nincs baj. Szopizás közben vagy után nem sír?

lehet hogy ő választotta, de senki nem tudja milyen nehéz a babával míg meg nem szüli. Főleg elsővel! Nekem volt segítségem még is féltem. Kedves kérdező ha gondolod priviben szívesen segítek. Az első vagyok.

2012. ápr. 3. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 19:55-os.Tisztaban voltam azzal,hogy nem lesz segitsegem,de erre nem lehet felkeszulni.A 2.-nal mar biztos mas lesz.A csaladomat pedig ismerem es segitenenek!Egyebkent miert allitod ilyen biztosan,hogy nem lehet ok a stresszre a szituaciom?
2012. ápr. 4. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, lehet hogy a stressz miatt bukik annyit, mivel az idegesség kihat a tejre is. Én egyedülálló anyuka vagyok, bár a szüleim sokat segítenek, akkor is minden pici dolog felidegesít, és pánikba esem ha váratlan dolgok elé állít a kicsi. Menj el az orvoshoz, ez lehet szülés utáni depresszió jele is, mivel sokat stresszeled magad. Nyugodj meg, biztos írnak ki neked olyan gyógyszert amitől sokkal nyugodtabb leszel. Kérd meg a szüleid egy kis időre utazzanak oda hozzád, persze ha van rá lehetőség, és egy pár napig segítsenek neked a babánál. Hidd el sokat segíthet! Sok sikert!
2012. ápr. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!